Cégünk története

Rólunk

Prémium ajtók!

A TRIO TREND Kft. 1998-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Stratégiai célja minőségi ajtórendszerek magyarországi képviselete, forgalmazása és szakmai tanácsadás. A vállalkozás eredményességének záloga dolgozóink magas szintű szakmai tudása és szakismerete, valamint a minőségi gyártói háttér kiválasztása.

A cég fő tevékenységi köre beltéri fa nyílászárók és speciális acél tűzgátló szerkezetek nagykereskedelmi értékesítése, mely kiterjed a kiskereskedői kereskedőhálózat kiszolgálására, valamint kiemelt beruházásokra történő közvetlen eladásokra és kivitelezésekre is. Célunk mindkét területen egy olyan minőségi termékválaszték és szolgáltatáscsomag biztosítása, mely hozzájárul az igényes építészet és belsőépítészet hazai fejlődéséhez.

Szoros kapcsolatot ápolunk a legjelentősebb hazai beruházó csoportokkal, kivitelezőkkel, építésztervezőkkel. Számukra tanácsadást nyújtunk a tervezési fázistól kezdve, egészen az átadásig. Nagy figyelmet fordítunk kollégáink folyamatos szakmai továbbképzésére, részükre rendszeres szakmai tréningek keretében biztosítunk lehetőséget a szakmai fejlődésre.
A Trio Trend Kft. 2004 folyamán Nagykanizsán, az Ipari Park területén saját logisztikai központot épített, és azóta onnan szolgáljuk ki az ország minden területéről érkező vevőinket, illetve innen történik a kiszállítás is. Az itt létesített bemutatóteremben a környékbeli magánvásárlóinkat tudjuk magas színvonalon kiszolgálni. Budapesten kereskedelmi irodát működtet a cég, a Budapesten és környékén vállalt megbízások hatékony koordinálása érdekében.

FEL